♥ Dating Nederland - Gratis chat - Gratis chatten in Belgie en Nederland ♥

Online dating - Gratis chat

WEETJES OVER PROXIMEETY.NL…
…EN OVER CHATTEN OP INTERNET IN HET ALGEMEEN…


Veelgestelde vragen:

Wat is dat een chat?


Chat is een applicatie die het mogelijk maakt voor internetters om direct met elkaar te converseren, in een omgeving dat een applicatie kan zijn of een webpagina waarop de berichten in realtime worden getoond en waarop één of meerdere gebruikers kunnen reageren.
De chat van PROXIMEETY.NL funcioneert 24 uur per dag, op willekeurig iedere computer voor alle gebruikers die tegelijk zijn verbonden met internet (thuis of op het werk bijvoorbeeld), waar ook ter wereld.
Op onze site wordt de privé chat tussen alleenstaanden het meest gebruikt, maar de publieke chat wordt ook altijd druk bezocht.

Wat zijn onze doelstellingen?

PROXIMEETY.NL biedt haar gebruikers de mogelijkheid om hun netwerk van kennissen uit te breiden om vriendschappelijke of liefdes contacten te leggen. PROXIMEETY.NL biedt de mogelijkheid voor leden om andere leden te zoeken aan de hand van criteria (familiesituatie, foto's, regio, interesses etc.) tussen de beschikbare profielen in onze database en tevens is er de mogelijkheid om direct te converseren voor 'bij elkaar passende' personen.
Je zal zien dat een avond doorgebracht op PROXIMEETY.NL je meer vrienden op zal leveren dan een avond doorgebracht in een discotheek of een bar. Ontmoetingen op internet zijn daarom de meest simpele, de meest economische en de meest moderne manier om direct de MEEST GESCHIKTE PERSOON te ontmoeten.
De grote meerderheid van onze leden zijn duidelijk alleenstaanden die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben:
- zich mengen in discussies
- het maken van nieuwe contacten en het uitgaan met deze nieuwe vrienden
- het vinden van een zielsverwant!

Onze filosofie…

Ons ledental groeit iedere dag… Maar PROXIMEETY is geen 'fabriek'.
Integendeel, ons doel is het aanmoedigen van echte ontmoetingen, relaties met internetters uit je eigen omgeving, in een intieme omgeving, met een goed gevoel, vrijheid en veiligheid, dankzij de volgende principes:
- PROXIMEETY is geen sexsite maar een site om te chatten en elkaar te ontmoeten, serieus en voor een groot publiek,
- Geen grappige profielen, geen gastvrouw, geen oplichterij, maar daarentegen kwaliteitsprofielen, echte foto's,
- Intensieve controles door onze moderatoren (alle advertenties en alle foto's worden met de hand gevalideerd)
- Continu nieuwe functies en verbeteringen, beschikbaar voor onze leden,
- Anonieme contacten, snel en veilig.
Onze datingsite, PROXIMEETY.NL, brengt je dichter bij elkaar. Het werkt echt, vele koppels zijn er reeds gevormd dankzij ons! Schrijf je in!

Wat zijn de criteria om je in te schrijven?

Iedereen die meerderjarig is en de regels en de algemene voorwaarden accepteert kan zich inschrijven.
Kies je gebruikersnaam en schrijf je in in de rechterkolom.

Is deze site een huwelijksbureau?

Datingsites zoals PROXIMEETY.NL bestaan meestal in de vorm van een database waarin je kan zoeken naar je zielsverwant. Er zijn gebruikers die daadwerkelijk iemand vinden maar er zijn ook gebruikers die hier niet in slagen.
Het verschil met huwelijkbureau's zit hem in het feit dat datingsites geen kandidaten aan elkaar koppelen . Alle leden zijn alleenstaanden die zelf zoeken naar een geschikte partner met hun eigen zoekcriteria die gedefinieerd staan in de database: regio, leeftijd, lengte, geslacht, foto's etc…
Om die reden benaderen datingsites meer het principe van het plaatsen van contactadvertenties, wat niet onder de wetgeving van huwelijkbureau's valt.

PROXIMEETY.NL wordt geacht zich aan bepaalde regels te houden...

Zoals alle datingsites houdt PROXIMEETY.NL zich aan vele regels.
Waaronder het recht voor de consument. Dit resulteert in de verplichting informatie over onze indentiteit te geven, informatie over onze services, over eventuele limieten in onze verantwoordelijkheid en de prijzen van de services die we aanbieden.
Behalve het recht voor de consument moet onze datingsite ook de privé levens van onze leden respecteren. We moeten er vooral voor zorgdragen dat de persoonlijke gegevens van de leden veilig zijn. Ieder lid heeft overigens altijd het recht bezwaar te maken, toegang tot de persoonlijke gegevens en het aanpassen van deze gegevens.
Meer algemeen verbiedt onze datingsite dat leden illegale of valse informatie verspreiden. Intensieve controle door ons team van moderatoren van deze informatie is de beste garantie om illegale of foutieve informatie te voorkomen.

De leden moeten zich ook aan bepaalde regels houden…

Om je inschrijving geldig te houden moet je je aan twee regels houden:
- Het is verboden en nutteloos om contactgegevens in je profiel of in je advertentie te zetten. Dit zijn bijvoorbeeld je telefoonnummer, je achternaam, je e-mail adres of je fysieke adres. Deze informatie wordt dan ook systematisch verwijderd.
- Praten over zaken die geinterpreteerd kunnen worden als een belediging of ongewenste intimiteiten. Je moet absoluut fatsoenlijk blijven. Een klein advies: om alles goed te laten verlopen, blijf kalm en sta open voor anderen. De man of de vrouw van je leven is wellicht online!

Hoe kan ik mijn kansen op ontmoetingen vergroten?

Wij adviseren je het volgende:
- het zorgvuldig invullen van je bestand (een meter binnen de site houdt bij hoeveel u heeft ingevuld),
- door te kiezen voor de PREMIUM opties die je op voorsprong zetten,
- door eerlijk te blijven terwijl je chat,
- door onbewerkte foto's online te zetten. De profielen met foto's zijn de best bezochte profielen, in feite verveelvoudig je je kansen op succes door één of meerder foto's in je profiel te zetten. Je gezicht moet verplicht op de foto staan. Voor de heren: als je auto zichtbaar is op de foto, bedenk dan dat dat niet noodzakelijk in je voordeel is, in tegendeel, als je je huisdier aan je zijde op de foto hebt staan dan kan dat wel een voordeel zijn, blijkt inmiddels.

Wie kunnen de foto's allemaal zien ?

In het algemeen, uit respect voor je privacy, kunnen bijvoorbeeld heterosexuele mannen alleen de foto's zien van heterosexuele vrouwen. De heterosexuele mannen kunnen de foto's van andere heterosexuele mannen niet zien, dit geldt uiteraard ook voor de vrouwen.
Hetzelfde geldt voor mannen die mannen zoeken of voor vrouwen die vrouwen zoken, deze kunnen enkel in de homosexuele profielen kijken met dezelfde criteria.
Evenwel kunnen degenen die bij inschrijving hebben aangegeven naar zowel een man als een vrouw te zoeken de profielen bekijken van degene die diezelfde keuze hebben gemaakt. Je kan dan dus converseren met mannen en vrouwen. Deze optie is vooral bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar vriendschappen op deze site.

Adviezen voor het chatten…

- Gedraag je op een verantwoordelijk manier, in de virtuele wereld en in het dagelijks leven is gezond verstand belangrijk, wordt bijvoorbeeld niet verliefd na 60 seconden chatten.
- Bewaar je anonimiteit, alleen je gebruikersnaam en je profiel zijn zichtbaar voor de persoon met wie je zit te chatten, dit garandeert je anonimiteit totdat je zelf besluit om je identiteit bekend te maken. Geef nooit persoonlijke informatie voor de eerste berichten uitgewisseld zijn. Het vertrouwen groeit beetje bij beetje door openheid en eerlijkheid. Je hebt geen enkele verplichting om je persoonlijke gegevens te geven, doe dit niet tenzij je het zelf wilt en laat je niet beinvloeden of forceren. Chatten verplicht je tot niets, het is om te beginnen gewoon leuk.
- Als je gesprekspartner je vraagt om op een andere site of met andere software verder te converseren, houdt dan in gedachte dat als je op PROXIMEETY.NL blijft je in ieder geval geen virussen toegestuurd krijgt.
- Volg je intuitie om bepaalde tegenstrijdigheden bij bepaalde personen te ontdekken. Hier heb je, net als in de echte wereld, een bepaalde minimum tijd nodig om iemand echt te leren kennen. Als de berichten je generen of als je aanvoelt dat degene met wie je zit te chatten niet de persoon is als hij/zij doet voorkomen in zijn/haar profiel, aarzel dan niet om te stoppen met de chat. Je kan die persoon dan ook op je zwarte lijst zetten waardoor deze persoon dan niet meer met je in contact kan treden.
- Voor je iemand fysiek gaat ontmoeten is het belangrijk om een foto en een telefoonnummer te vragen... het gezicht en de stem van de persoon in kwestie zijn belangrijke informatie die je in staat stellen hem of haar te beoordelen onder de juiste omstandigheden. Wij adviseren je ten stelligste om je ontmoetingen te regelen in een openbare ruimte die druk bezocht wordt. Zorg ervoor dat een bekende van je je altijd kan bereiken en weet waar je bent, tijdens de ontmoeting maar ook tijdens de chat geldt dat 'voorzichtigheid de moeder van de veiligheid' is. Weet dat er leugenaars op internet rondwaren, net als overal in de samenleving; in de discotheek of zelfs in je eigen omgeving. Vergeet niet dat er gelukkig ook een meerderheid van leuke en eerlijke mensen op het net zitten. Wij zorgen ervoor dat we personen waar we meerdere klachten over krijgen verwijderen uit het systeem.

Adviezen voor het bewaken van je privacy

De datingsite PROXIMEETY.NL is beveiligd. Alleen jij hebt toegang tot het beheer van je bestanden en jij bent ook de enige die in het bezit is van je wachtwoord. Je kan, als je dat wilt, de volgende adviezen volgen:
- Log uit en sluit altijd je browser af na gebruik van de site.
- Zorg dat je de algemene gebruiksvoorwaarden hebt gelezen.
- Hou je wachtwoord en je lidmaatschapsinformatie geheim.
- Pas zo nu en dan je wachtwoord aan.
Stuur een mailtje naar support@proximeety.nl bij problemen.

E-mails en spam op PROXIMEETY.NL

PROXIMEETY.NL zal nooit spam versturen (d.w.z. het sturen van reclame e-mails waar niet om gevraagd is naar niet-leden van de site)
Het kan voorkomen dat wij je e-mail adres gebruiken om te reageren op je vragen of opmerkingen die te maken hebben met onze site of om je in te lichten over mogelijkheden of nieuwtjes. In geen geval zal je e-mail adres aan derden bekend worden gemaakt.
Het kan eventueel voorkomen dat we je een e-mail sturen over onze services in het algemeen of over de diensten van onze partners; maar als je daar geen prijs opstelt hoef je alleen maar een mailtje naar ons te sturen dat je die berichten niet meer wenst te ontvangen of om je met een simpele klik uit te schrijven voor onze nieuwsbrief, wij zullen die beslissing uiteraard respecteren.

Datingsites tegenover speed dating

PROXIMEETY.NL is de nieuwe manier van ontmoeten voor alleenstaanden. Het is de ideale site voor internetters die op zoek zijn naar het maken van afspraken. Onze site functioneert op een systeem van chat en het uitwisselen van berichten in een intern mail systeem.
Speed dating is ook een systeem dat als doel heeft mensen te ontmoeten maar dan op een totaal andere manier. Met Amerikaanse origine heeft het speed dating Europa veroverd sinds 2001. Londen en alle grote steden in Europa kennen dit leuke spel van liefde en kans al.
Het idee is simpel: breng een vijftiental alleenstaanden bij elkaar, die allemaal op zoek zijn naar 'de ware liefde', in een kroeg. Zet ze twee aan twee bij elkaar en laat ze zeven minuten kletsen om kennis te maken. Herhaal deze actie met volgende kandidaten.
Op onze datingsite, PROXIMEETY.NL, kun je normaal gesproken met meer dan zeven personen in één keer chatten... en dit 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Ik schrijf me in (rechterkolom)!

GRATIS REGISTRATIE
E-mail

Gewenste gebruikersnaam

Kies een wachtwoord

Jij bent

op zoek naar

je geboortedatum


FacebookTwitter

1486