♥ Dating Nederland - Gratis chat - Gratis chatten in Belgie en Nederland ♥

Online dating - Gratis chat

ONTMOETINGEN VIA HET INTERNET: ENKELE CIJFERS

Hoeveel alleenstaanden zijn er in Nederland?
Een aantal statistische rapporten stellen zorgelijk dat er veel eenzaamheid bestaat in West-Europa:
- Vrijgezellen, gescheiden of weduwes/weduwnaren, bijna 00 mensen leven alleen in Nederland,
- Eén op de drie personen van boven de 60 leeft alleen,
- Bijna 00 miljoen personen tussen de 20 en de 50 jaar leven alleen in Nederland, een cijfer dat is verdubbeld in de afgelopen 30 jaar,
- Volgens andere bronnen hebben 40% van de alleenstaanden een verbroken relatie.
Verlegenheid, geen (vrije) tijd, verbroken relaties, teleurstelling in de liefde, onverschilligheid jegens anderen, of zelfs tijdelijke desinteresse in het andere geslacht, de oorzaken van alleenstaandheid zijn talrijk; echter, het is niet langer onvermijdelijk.

Dating via internet: de oplossing tegen het alleenstaande leven!

Bijna 6 miljoen mannen en vrouwen hebben al toegegeven dat ze internet sites hebben gebruikt voor een kort avontuur of voor het vinden van een zielsverwant... en het is ook allang geen schok meer dat sommige mensen trouwen na een ontmoeting op internet.
In feite, een onderzoek uit 2004 wijst uit dat:
67% van de ondervraagden waren niet geschokt bij het idee om een langdurige relatie te beginnen of om zelfs te trouwen naar aanleiding van een internet contact
74% van de ondervraagden waren niet geschokt bij het idee om nieuwe relaties te zoeken of te chatten op internet
Chatten op internet is al bijna net zo gewoon als het beginnen van een gesprek in de kroeg! Datingsites zijn niet langer taboe of iets om je voor te schamen. Onze site is gericht op een groot publiek met dezelfde doelstellingen hetgeen de kans vergroot om iemand met dezelfde ideeen te ontmoeten in tegenstelling tot de klassieke ontmoetingsplaatsen (discotheken, kroegen...) waar een hoog percentage van de personen niet persé 'vrij' zijn of openstaan voor een liefdesrelatie.

… Dus waarom jij niet?

Met enkele tienduizenden leden en met steeds weer nieuwe leden, stelt PROXIMEETY.NL je in staat om serieuze contacten te leggen met interessante en sympathieke personen die net als jij zijn.
Doe wat duizenden anderen al hebben gedaan! Of je nou nieuwe vrienden zoekt of liefde, je zal je geluk op deze site vinden. Neem twee minuten de tijd om de 'rondleiding' te lezen en je in te schrijven (in de kolom aan de rechterkant) je zal ervan overtuigd worden dat internetdating geen voorbijgaande trend is.

Ik schrijf me in (helemaal gratis)!

GRATIS REGISTRATIE
E-mail

Gewenste gebruikersnaam

Kies een wachtwoord

Jij bent

op zoek naar

je geboortedatum


FacebookTwitter

1486