♥ Dating Nederland - Gratis chat - Gratis chatten in Belgie en Nederland ♥

Online dating - Gratis chatten

EEN GRATIS SERVICE!

PROXIMEETY.NL is er om je te helpen, of je nu op zoek bent naar liefde of naar wat voor een vriendschap dan ook. Wij zijn de enigen die chatten en dating op zo'n hoog niveau gratis aanbieden. Onze site leeft voornamelijk van de advertentieopbrengsten, zonder gebruik te maken van irritante banners en/of popups om je ervaring op onze site zo fijn mogelijk te houden. Enkele opties die je kan kiezen zijn niet kosteloos, dit zijn zogenaamde intensieve gebruikers opties.

PROXIMEETY.NL… beter dan de concurrentie?

Wist je dat bijna alle grote datingsites (serieuze gespecialiseerde datingsites of internet providers) een bedrag rekenen om lid te worden? (gemiddeld 30 euro per maand meestal voor mannen maar soms ook voor vrouwen). Toegang tot PROXIMEETY.NL is gratis!

PROXIMEETY.NL …is geen fabriek en je bent geen nummer!

PROXIMEETY.NL wordt niet gerund door financiers, we hebben nooit naar investeerders gezocht, we hebben geen miljoenen opgehaald om deze datingsite te maken. We geven ook geen fortuinen uit voor de marketing van deze site.
... En toch werkt het omdat we een groot scala aan functies bieden en omdat we weten dat we dichtbij je staan. Alle nieuwe registraties worden met de hoogste achting verwerkt en we verzekeren je van veiligheid, respect en een goed humeur op onze site... dankzij onze technische supportafdeling die altijd erg reactief is.
De bemoedigende berichten uit alle windstreken van de wereld bewijzen dat.

Een halt toeroepen aan oneerlijke datingsites!

PROXIMEETY.NL laat je geen extra en betaalde software installeren op je computer, bij ons is alles helder en duidelijk. ... PROXIMEETY.NL biedt je een service met een hoge kwaliteit, zonder nepprofielen, zonder oplichterij.. Daarom groeit ons ledental ook zo hard, iedere dag weer.
Schrijf je nu in, dat is zo gebeurd, en zie het zelf. Je wachtwoord wordt automatisch per e-mail verzonden.

GRATIS REGISTRATIE
E-mail

Gewenste gebruikersnaam

Kies een wachtwoord

Jij bent

op zoek naar

je geboortedatum


FacebookTwitter

1486