♥ Dating Nederland - Gratis chat - Gratis chatten in Belgie en Nederland ♥

Online dating - Gratis chat

DE VOORDELEN VAN PROXIMEETY.NL

PROXIMEETY.NL is voor iedereen
Inschrijven verplicht… voor het aantrekken van gemotiveerde personen…
PROXIMEETY.NL: een compleet en doeltreffend hulpmiddel
Ontmoetingen op internet helpt je tijd te winnen…
Ontmoetingen via internet : een makkelijkere methode
Chatten op internet : kostenbesparend
Je hebt een volledige beschrijving van de persoon…
Volledig veilig chatten in totale anonimiteit…
Het idee was om dingen eenvoudiger te maken…
Chatten op internet is in de mode!
Gooi jezelf in het diepe, het gaat simpel en snel


PROXIMEETY.NL is voor iedereen

PROXIMEETY.NL weigert om invloed uit te oefenen of om voorselecties te houden voor haar leden, op welke manier dan ook. Op uitzondering van minderjarigen kan iedereen zich in schrijven, PROXIMEETY.NL is voor iedereen die meerderjarig is, voor alle leeftijden en voor alle nationaliteiten. Je kan van onze diensten gebruik maken ongeacht je verbinding met het internet (modem, adsl of kabel).
Iedereen is vrij om onze site te bezoeken voor afleiding of voor het vinden van je grote liefde!
Voor de statistieken, onze gebruikers zijn wild enthousiast en na onderzoek blijkt dat een stijgend percentage ervan overtuigd is erin geslaagd te zijn enkele van hun contacten te hebben verleid... Dus hup naar je keyboard!

Inschrijven verplicht… voor het aantrekken van gemotiveerde personen…

Het feit dat je je moet inschrijven om onze diensten te kunnen gebruiken, ook al is die inschrijving snel en eenvoudig (minder dan 30 seconden), is een eerste filter die niet gemotiveerde personen, enkele 'opgewonden standjes' of 'toeristen' eruit filtert. De inschrijving maakt het mogelijk dat de gebruiker zijn/haar profiel aan kan maken en kan communiceren onder zijn/haar gebruikersnaam met personen die serieus zijn.

PROXIMEETY.NL: een compleet en doeltreffend hulpmiddel

Een doeltreffend concept…

1/ Ontmoeten via internet is de meest doeltreffende methode als het gaat om kwaliteit, deze methode laat toe dat er een filter op de doelgroep en op andere criteria kan worden toegepast.
2/ Het is tevens de meest doeltreffende methode als het gaat om mogelijkheden en kwantiteit, omdat er een groot aantal personen aanwezig zijn die allen receptief en op zoek zijn. Je komt op straat nooit zoveel alleenstaanden tegen als op PROXIMEETY.NL
3/ Ontmoetingen via internet halen niet de 'magie' weg van een ontmoeting... in tegenstelling, het is een voorbereiding voor een ontmoeting onder de best denkbare condities.

… En een compleet en doeltreffend hulpmiddel :

Als je je inschrijft op PROXIMEETY.NL staan de volgende functies tot je beschikking:
- De eerste hoofdfunctie: interne berichten (om te communiceren met leden die niet online zijn)
- De tweede hoofdfunctie: chatmodule, om te communiceren met online leden.
- Maar ook... een zoekmachine waarmee je op gebruikersnaam kan zoeken maar ook heel precies kan zoeken op criteria in de profielen van de leden
- een menu aan de linkerkant laat op alle momenten zien wie de laatste nieuwe 10 leden zijn en wie de laatste 10 ingelogde leden zijn
- Je kan een vriendenlijst maken maar ook een zwarte lijst
- Een publieke chat
- Een forum
- Spelletjes en nieuws
- Compleet beheer van je profiel
- Een teller die laat zien hoevaak je profiel al bekeken is.
Je moet weten dat het ruim een jaar heeft geduurd om PROXIMEETY te bouwen en te programmeren en dat het je het beste uit de branche te bieden heeft, terwijl het wel eenvoudig te bedienen blijft.

Ontmoetingen op internet helpt je tijd te winnen…

Heb je genoeg van de dure, routineuze en vruchteloze uitstapjes naar de kroeg of discotheek? Wil je geen tijd meer verliezen aan vergeefse en vervelende ontmoetingen? Toevallige ontmoetingen zijn leuk maar het blijft toeval. Accelereer een beetje in je liefdesleven en voorkom dat je te lang blijft hangen in het 'geen plannen voor de toekomst' idee.

Ontmoetingen via internet : een makkelijkere methode

Wees niet meer beschaamd om alleenstaand te zijn, er zijn miljoenen net als jij. Je kan ook alles op alles zetten om je geestverwant te vinden en jezelf de middelen geven om hier in te slagen. Mannen of vrouwen, er zijn er tallozen die hun andere helft willen vinden maar niet bij huwelijksbureau's naar binnen durven of door de kleine advertenties in de bladen willen struinen. Met zijn speelse en moderne kanten kan PROXIMEETY.NL je begeleiden in een spel van originele, gezellige, veilige en doeltreffende verleiding.

Chatten op internet : kostenbesparend

1/ Er zijn talloze alleenstaanden die zich niet aangetrokken voelen tot de klassieke huwelijksbureau's en ook niet tot de grote datingsites, deze worden vaak als te duur beschouwd.
2/ Hoeveel kostte jouw laatste avondje stappen? Ben je naar de discotheek gegaan, naar een restaurant of de bioscoop misschien? Heb je er nog leuke interessante ontmoetingen gehad?

Je hebt een volledige beschrijving van de persoon…

Je hebt een goede en erg gedetailleerd profiel van ieder lid tot je beschikking:
- 5 foto's van je gesprekspartner
- zijn/haar advertentie
- zijn/haar gedetailleerde omschrijving (smaak, hobbies, fysieke eigenschappen etc.)
Een percentage geeft aan hoeveel diegene van zijn/haar profiel heeft ingevuld.
Het is interessant om te weten dat profielen met foto's 4 of 5 keer vaker worden bekeken dan profielen zonder foto's.
Bovendien, met een beetje ervaring, zal het je opvallen dat 'het masker' van je gesprekspartner al snel valt en dat je de ware aard van hem/haar snel ontdekt.

Volledig veilig chatten in totale anonimiteit…

Je persoonlijke wachtwoord is VERTROUWELIJK en versleuteld om je totale vertrouwelijkheid te kunnen garanderen. Jij alleen hebt toegang tot het beheer van je profiel. Met je wachtwoord kan je je persoonlijke gegevens aanpassen op de ledenpagina's.
Je kan ook een 'zwarte lijst' aanmaken voor leden waarmee je alle communicatie wilt stoppen (inkomende en uitgaande berichten). Oneerlijke internetters die onze regels niet respecteren worden uitgesloten indien nodig.
Als je je wachtwoord vergeten bent, klik dan op 'wachtwoord vergeten', er wordt dan automatisch een e-mail verstuurd met daarin je wachtwoord. Dit wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven.

Het idee was om dingen eenvoudiger te maken…

Of je nou op het platteland woont of in de grote, grijze en anonieme stad, het is altijd even moeilijk om echt iemand te ontmoeten. Een traditionele afspraak is vaak vermoeiend en stressvol; een hele avond doorbrengen met iemand die je niet kent... die je bovendien misschien niet eens aanstaat.
Internetdating maakt een einde aan die formule! Aan de ene kant is het makkelijker om achter je computer met iemand in contact te komen dan met direct oogcontact. Aan de andere kant, als je een afspraak maakt met iemand die je via deze site leerde kennen heb je al bepaalde informatie over deze persoon (foto, omschrijving, chat gesprekken...), waardoor je vanaf het begin zeker bent van gemeenschappelijke interesses, een bepaalde verwantschap en onderwerpen om over te praten!

Chatten op internet is in de mode!

Om te beginnen, datingsites zijn succesvol, ze zijn niet langer taboe en het minste wat men kan zeggen is dat men niet onverschillig is over internetdating; gooi het onderwerp in de groep en je zal zien dat je waarschijnlijk veel uiteenlopende reacties krijgt.
Wat ons betreft denken we dat 'chatten op internet' echt in de mode is, heel simpel omdat het een echte vooruitgang is op het gebied van ontmoetingen.
Voor sommigen geldt dat ze niets anders willen dan toevallige ontmoetingen, anderzijds geldt voor de overigen dat internet het mogelijk maakt om hun potentie tot verleiden te testen, om nieuwe en originele personen te ontdekken. Wij laten het aan jou over om je eigen mening te vormen.

Gooi jezelf in het diepe, het gaat simpel en snel:

De inschrijving duurt slechts enkele seconden en is eenvoudig (en gratis natuurlijk), je ontvangt je persoonlijke wachtwoord enkele momenten na je inschrijving automatisch in je mailbox. Het is bovendien helemaal niet nodig om informatiespecialist(e) te zijn om onze site te kunnen gebruiken. Eénmaal ingeschreven, kan je je heel eenvoudig uitschrijven, als je dat wilt, op dezelfde manier, binnen enkele seconden.


GRATIS REGISTRATIE
E-mail

Gewenste gebruikersnaam

Kies een wachtwoord

Jij bent

op zoek naar

je geboortedatum


FacebookTwitter

1486